Vælg det rette hundebur til familiens bil

07 december 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når familien beriges med et firbenet medlem er det med at have udstyret i orden fra dag ét – især hvis den lille ny er af den slags som siger vov og logrer med halen.

Hunden er måske det mest krævende kæledyr der findes, både når det handler om tid og overskud, og når det gælder udstyr. Foruden en hundeseng skal du ud og have fat på mad og vandskål, hundehalsbånd, sele og snor, masser af hundelegetøj (hvis altså du ønsker at bevare sko og møbler nogenlunde intakte) og et rummeligt hundebur til din bil.

Sidst nævnte er i særdeleshed nødvendigt hvis din hund er over en vis størrelse. En Pomeranian eller en Chihuahua vil sikkert kunne sidde i en transporkasse som er spændt fast ved hjælp af sikkerhedsselen. Men større hunde har brug for et sikkert og solidt bur hvor de kan opholde sig under transport.

image

Hvorfor er det nødvendigt med et hundebur?

Måske tænker du at den søde og velopdragne hund sagtens kan sidde foran i passagersædet ved siden af dig mens du kører, eller bag i bilen sammen med ungerne. Men dette er faktisk ingen forsvarlig måde hvorpå du kan transportere din hund.

Selv om det virker både sjovt og hyggeligt med Fido i bilen sammen med de øvrige familiemedlemmer kan en ikke fastspændt hund udgøre en stor fare i tilfælde af uforudsete hændelser. Skrider bilen ud, eller havner I i et sammenstød. Vil hunden blive slynget rundt i kabinen med stor kraft. Og så vil et mindre uheld, som I ellers kunne være sluppet helskindet fra, hurtigt kunne få tragiske følger.

Find det bedste og billigste hundebur online

Er du således på jagt efter et stærkt hundebur til bilen kan du finde hvad du søger hos Billige-Hundebur.com. Se udvalget af billige hundebure i den online shop på https://www.billige-hundebur.com/ 

Flere Nyheder