Lad katten holde ferie i en god kattepension

11 august 2020 Astrid Pedersen

Skal du rejse på ferie, og skal du være bæk i mere end et par dage? Så kan det anbefales enten at få en god ven til at flytte ind i dit hus eller i din lejlighed for at passe på din kat mens du er væk. Og har du ikke mulighed for at benytte denne løsning er en kattepension et godt alternativ.

Find den bedste kattepension i Ganløse

Er du bosiddende i Nordsjælland kan du med fordel vælge en kattepension som ligger i nærheden af din bopæl. Dette sparer din kat for den stress den uvægerligt føler ved lange køreture, lukket inde i sin transport kasse. Og på den måde kan den påbegynde sit ophold på kattepensionen på afslappet vis.

I Stenløse finder du Egedal Kattepension, som står klar til at tage imod din kat når du skal på ferie. Uanset om din kat foretrækker at kunne gå i enrum, eller om den hygger sig fint med andre katte, kan Egedal Kattepension give den både tryghed og selskab. Hos Egedal Kattepension kan din kat nemlig få en single suite med fuld adgang til alle fælles områder, eller den kan bo sammen med andre katte i et større voliere.

Udekatte vil kunne få adgang til udendørs kattegård, mens indekatte kan boltre sig inden døre med kradse og klatre faciliteter. Du kan vælge at give katten dens eget foder med hvilket kan være en fordel hvis din kat eksempelvis har allergi, er særligt sensitiv, eller blot er særdeles kræsen. Og ellers kan katten spise med når de øvrige katte i Egedal Kattepension får serveret dagens ret som består af det lækre katte fuldfoder Kromix Katteknas.

Før du indleverer din kat til et ophold på en kattepension skal katten være vaccineret og have fået loppe og orme kur. Læs mere om Egedal Kattepension på hjemmesiden egedalkattepension.dk

Flere Nyheder