Intet er så beroligende…

| |

Et akvarie er beroligende og afslappende at kigge på. Mange tandlæger, læger og andre behandlingssteder, hvor der kommer nervøse patienter, har akvarier i venteværelset. Få natur og afslapning i dit hjem med et smukt akvarie – og find billigt akvarietilbehør online. 

Der er ‘need to have’…

Noget akvarietilbehør er uundværligt og sælges som regel sammen med akvariet. Det er udstyr og redskaber til iltning, rengøring og foder. Alle ting til den almindelige pleje og vedligehold findes i mange forskellige kvaliteter, og er som regel tilpasset den enkelte akvarietype. 

Et klassisk rektangulært akvarie er ofte nemmest at finde billigt akvarieudstyr til, fordi det er den type, som de fleste har. Lidt mere specielle faconer, eller de runde kugleakvarier kræver en anden type udstyr, der både passer til faconen rent praktisk og æstetisk. 

Og der er ‘nice to have’

Udover alt det nødvendige og praktiske til et akvarie, så er der alt det sjove. Eller det, der ikke er ‘need to have’, men blot ‘nice to have. 

Af akvarieudstyr i kategorien ‘nice to have’ er der næsten ingen grænser for, hvad du kan finde. Online og i butikker Overordnet set er der to kategorier: Funktionelt tilbehør og udsmykning. 

Funktionelt tilbehør

Med funktionelle gadgets kan du optimere din daglige rutiner med akvariet – eksempelvis med automatiserede processer. Eller du kan få ekstra lirede udgaver af de gængse ting, så det hele bliver lidt sjovere. 

Og blot til pynt

Til udsmykning af akvariet kan du næsten vælge og vrage som i enhver anden indretning. Du kan gå efter den naturlige stil, der sigter efter at genskabe naturen bedst muligt. Du kan udsmykke med glitter og glamour, eller du kan mixe det hele på kryds og tværs, for en unik og personlig stil. 

Det anbefales ikke at anvende udsmykning, der ikke er lavet til akvariebrug, da det kan skade vandets kvalitet eller fiskenes helbred. 

Previous

Find den bedste dyrlæge i København

Gode råd til køb af hest

Next